دسترسی سریع به مطالب
بگذارید منظورمان را از جابجایی مقادیر سلول ها در اکسل با ذکر مثالی بیان کنیم. فرض کنید یک جدول کوچک از مقادیر اطلاعات داریم . می خواهیم کل جدول را در حد یک ستون به سمت چپ انتقال دهیم. برای این کار در اکسل دو راه کار وجود دارد. اول: کشیدن و رها کردن(Drag and drop) دوم: کپی و جایگذاری (Cut and paste)
نکته: در حالت معمولی شیت ها در اکسل به صورت چپ به راست است . برای اینکه مطابق با زبان فارسی آنها را راست به چپ کنیم می توانیم از طریق تب Page Layout دکمه sheet right-to-left را بزنید تا به صورت فارسی و راست به چپ درآید.
کشیدن و رها کردن( Drag and drop)
جدول زیر شامل دانشجویان به همراه درس و نمره آنها می باشد . می خواهیم مقادیر این جدول را جابجا کنیم. همانطور که در تصویر زیر هم مشخص است جدول از A1:C4 می باشد. می خواهیم آن را به خانه های B2:C5 انتقال دهیم. سلول های جدول را به حالت انتخاب در می آوریم . همانطور که در تصویر مشخص است کادر سبز رنگ دور سلول های انتخابی وجود دارد. وقتی موس را روی این کادر سبز رنگ نگه می دارید شکل آن عوض می شود بعد از تغییر شکل با کشیدن و رها کردن در قسمت مربوطه به آنجا منتقل خواهد شد.
تبریک می گویم شما موفق شدید. شما توانستید کمی فضا برای عنوان ستون ها ایجاد کنید. شایان ذکر می باشد که جدولی که فقط دارای مقدار می باشد و عنوان ستون ها در آن مشخص نیست کمی گمراه کننده خواهد بود.پس بهتر است برای همه جداولی که طراحی می کنید عنوان ستون ها را در نظر بگیرید.
برش و چسباندن (Cut and paste)
روش دیگر برای جابجایی مقادیر سلول ها( یا جداول) روش کپی و جایگزاری می باشد. قبل از آن برای ستون های جدولمان عنوان در نظر می گیریم که کمی معنی دار تر باشد. حالا جدولمان را انتخاب می کنیم( یا به عبارتی دیگر علامت گذاری می کنیم) . حالا روی قسمت انتخاب شده کلیک راست کرده و گزینه CUT را انتخاب می کنیم ( به جای آن می توانیم از کلید های ترکیبی Crtl+X ) هم استفاده کنیم.وقتی که جدول را Cut کردیم حالت انتخاب شده به حالت کم رنگ تر تبدیل شده و از قسمت ای دیگر متمایز خواهد شد. می خواهیم جدول را به خانه های B6:E10 انتقال بدهیم. پس روی خانه B6 که شروع جدول است راست کلیک کرده و گزینه Paste را انتخاب می کنیم(یا کلید های ترکیبی Ctrl+V ). همانطور که مشاهده می کنید جدول ما انتقال پیدا کرد.
اطلاعات را کپی کنید
دقیقا مانند کپی و چسباندن می باشد . با این تفاوت که در کپی و چسباندن اطلاعات کامل منتقل می شد ولی در اینجا یک نسخه از اطلاعات در مقصد کپی خواهد شد. برای کپی می توانید از کلید های ترکیبی Ctrl+C و برای چسباندن از کلید های ترکیبی Ctrl+V استفاده کنید. در تصویر مشخص شده است. می خواهیم جدول را در خانه های B7:E11 کپی کنیم. در تصویر زیر مشخص شده است.
حذف اطلاعات
فرش کنید می خواهیم جدولی که در قسمت قبلی کپی ایجاد شد را حذف کنیم . بنابراین آن را به حالت انتخاب در می آوریم. حالا با فشردن دکمه Delete آنرا حذف می کنیم.
تمرین : جدولی از روزهای هفته ایجاد کنید به صورتی که روزهای فرد عدد فرد و روزهای زوج هم عدد زوج داشته باشند. حالا عملیات برش و کپی را روی آن انجام دهید .
از اینکه زمان با ارزش و گران بهای خود را برای مطالعه این مقاله گذاشتید کمال تشکر را داریم .در راستای بهبود فعالیت های مجموعه نظرات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارد.
با تشکر آکادمی چکان
- آموزش اکسل
- کپی و انتقال اطلاعات
- حذف اطلاعات
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
دیدگاه ها
"سلام ممنون از این که سایت ما رو دنبال می کنید"
"مقاله مفید و جامعی بود خداقوت👌🙏"
"سلام ممنون از اینکه مطالب مفید میزارید "
"سلام . عالی بود"
"Khob bod mamnoon."
"ممنون از سایت خوبتون . در هر شیت میتونیم چند تا سطر داشته باشیم ؟"
"سلام . ممنون از اینکه سایت ما رو دنبال می کنید. در اکسل هر شیت می تواند 1,048,576 ردیف داشته باشد. ✔✔✔✔👌👌👌"
"سلام ممنون از سایت خوبتون . آیا خود شیت هم امکان داره کپی کنیم ؟؟؟؟"
"با سلام. خواهش می کنم. ممنون از اینکه سایت ما رو دنبال می کنید. بله با راست کلیک روی خود شیت و انتخاب دکمه Move and Copy می توانید شیت را کپی کنید"
"کپی اطلاعات محدودیت دارد ؟"
"با سلام . در صورتی که سیستم شما سیستم قوی باشد نه محدودیتی م توان گفتن ندارد . به تعدادی که هر شیت سطر و ستون می تواند داشته باشد می توانید آنها را کپی کنید"
"سلام ممنون خیلی مختصر و مفید بود "
جستجو در مقالات
دسته بندی ها
- 24
آموزش اکسل
مقالات مرتبط
- مفاهیم اولیه
- آشنایی با اکسل و اصطلاحات کلیدی آن
- بدون نصب اکسل با آن کار کنید
- بررسی اجمالی اکسل
- Syntax اکسل
- انتخاب محدوده ها در اکسل
- پر کردن خودکار سلول ها در اکسل
- جابجایی مقادیر سلول ها در اکسل
- افزودن سلول ها در اکسل
- حذف سلول ها در اکسل
- Redo و Undo در اکسل
- Relative References در اکسل
- Absolute References در اکسل
- عملگر های حسابی در اکسل
- پرانتز در اکسل
- قالب بندی اکسل
- تجزیه و تحیلیل داده ها
"سلام خیلی عالی بود مطالب سایتتون"