دسترسی سریع به مطالب
گاهی اوقات نیاز است که مقادیر سلول ها با قائده و قوانین خاصی پر شود. زمانی که حجم اطلاعات زیاد باشد ورود اطلاعات به صورت دستی کاری بسیار زمان بر و طولانی خواهد بود . به همین دلیل باید به صورت سیستمی این کار انجام گیرد . به همین خاطر امروز در این مقاله قصد داریم تا پر کردن خودکار سلول ها را آموزش دهیم. به عنوان مثال جدولی شامل محصولات یک فروشگاه دارید که میخواهید ستون ردیف به آن اضافه کنید. در صورتی که تعداد محصولات فروشگاه شما زیاد باشند این کار بسیار زمان بر خواهد بود . یا فرض کنید می خواهید تاریخ انقضاء محصولات لبنی خود را در اکسل وارد کرده و بر اساس آن مرتب کنید. اکسل با قابلیت پر کردن خودکار این کار را بسیار راحت و آسان کرده است.
موارد استفاده از پر کردن خودکار سلول ها در اکسل
- کپی کردن اطلاعات
- ایجاد دنباله ها
- تاریخ
- توابع
نحوه پر کردن
برای این کار کافی است که روی سلول مورد نظر کلیک کنید و سپس روی علامت پر کردن(یک علامت مربع کوچک پایین سمت راست سلول است ) قرار گرفته و زمانی که علامت اشاره گر موس شبیه + شد کلیک کنید و به سمت پایین بکشید خواهید دید که عملیات کپی انجام خواهد شد .
پر کردن با کپی اطلاعات
از پر کردن برای کپی اطلاعات می توان استفاده کرد . این اطلاعات می تواند اعداد یا رشته باشند. خانه A1 که دارای مقدار آکادمی آموزشی چکان است را در نظر بگیرید. می توانیم با روش پر کردن آنرا تکرار کنیم مانند تصویر زیر همانطور که مشاهده می کنید از خانه A1:A10 تکرار شده است. همان که در تصویر هم مشخص است برای اعداد هم می شود استفاده کرد.
ایجاد کردن دنباله ها با پر کردن خودکار
فرض کنید می خواهید شماره ردیف از A1 تا A10 داشته باشیم . برای اینکار باید خانه های A1(1),A2(2) را قرار دهیم. سپس این دو سلول را انتخاب می کنیم .حالا روی علامت پر کردن زیر سلول A2 کلیک می کنیم و تا سلول A10 می کشیم . خواهیم دید که تا A10 مقدار دهی شده و این سلول مقدار 10 را گرفته.
به مثالی دیگر توجه کنید.در صورتی که سلول های A1(2) ,A2(4) باشد و ما تا خانه A10 را پر کنیم نتیجه را درست حدس زدید.بله همانطور که در تصویر نیز مشخص است خانه A10(20) خواهد شد.
نکته: در دنباله ها همانطور که متوجه شدید نرم افزار از دو سلول اول می تواند رابطه را تشخصی داده و مقادیر بعدی را پر کند . در مثال دوم که سلول A1(2),A2(4) است نرم افزار متوجه خواهد شد که رابطه چگونه است(افزایش دو واحدی نسبت به سلول قبلی). در صورتی که سلول های A1(1),A2(1) باشد و پر کردن اطلاعات را داشته باشیم آنگاه دنباله نخواهد بود و تکرار اطلاعات را خواهیم داشت.
توالی تاریخ
می توانیم زمانی که توالی تاریخ داریم از پر کردن خودکار استفاده کنیم. نکته مهمی که وجود دارد این است که نحوه ورود تاریخ به تنظیمات تاریخ در قسمت regional language settings بستگی دارد. همانطور که در تصویر مشخص است با روش پر کردن مقدار تاریخ تا سلول A10 به صورت خودکار پر شد . نرم افزار اکسل تاریخ را تشخیص داده و از سلول A3 که 30 روز ماه 9 تمام می شود در سلول A4 اولین روز ماه 10 شروع می شود.
ترکیب کلمات و حروف
گافی اوقات نیاز است که ترکیبی از اعداد و رشته ها را پر کنیم. این کار نیز در اکسل امکان پذیر خواهد بود به مثال زیر توجه کنید همانطور که مشاهده می کنید سلول های (آکادمی آموزشی چکان 1)A1 و (آکادمی آموزشی چکان 2)A2 را مقدار دهی می کنیم. حالا با روش پر کردن تا سلول A10 را به صورت خودکار پر می کنیم. به این صورت خانه A10 مقدار آکادمی آموزشی چکان 10 را گرفته است.
تمرین : شما یک توالی برای اعداد فرد که از سلول A1(13) و A2(15) تا A10 ایجاد کنید.
از اینکه زمان با ارزش و گران بهای خود را برای مطالعه این مقاله گذاشتید کمال تشکر را داریم .در راستای بهبود فعالیت های مجموعه نظرات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارد.
با تشکر آکادمی چکان
- آموزش اکسل
- پر کردن خودکار سلول ها
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
دیدگاه ها
"سلام خدمت شما کاربر گرامی ، متدهای آموزش تفاوتی ندارد . قطعا آموزش تخصصی مخصوص حسابداران هم خواهیم گذاشت "
"سلام خیلی وقت بود دنبال این مطلب میگشتم . ممنون "
"سلام پر کردن خودکار خیلی کاربردی هست"
"دنباله اعداد اول چطوریه ؟"
"مفید و کاربردی بود👏👏"
"این آموزش ها مال چه ورژنی هست؟"
"سلام . برای همه ورژن هاست. در صورتی که آموزشی باش که مال ورژن خاصی باشه در آموزش ذکر خواهد شد"
"ممنون کامل و جامع بود . تشکر می کنم از سایت خوبتون"
"دنباله چطوری محاسبه می شود ؟ "
"با سلام . همانطور که در قسمت نکته هم وجود دارد نرم افزار از دو سلول اول دنباله رابطه آنها را تشخیص داده و بقیه رابطه را ایجاد می کند"
"خیلی ساده توضیح دادید من که خیلی خوشم اومده فکر نکنم کلاسهای آموزشی هم اینطوری توضیح بند"
"سلام . ممنون از توجهتون . خیلی تشکر می کنم"
"خیلی خوب بود . آموزش های بیشتری بزارید ممنون "
"ممنون خوب بود استفاده کردیم"
جستجو در مقالات
دسته بندی ها
- 24
آموزش اکسل
مقالات مرتبط
- مفاهیم اولیه
- آشنایی با اکسل و اصطلاحات کلیدی آن
- بدون نصب اکسل با آن کار کنید
- بررسی اجمالی اکسل
- Syntax اکسل
- انتخاب محدوده ها در اکسل
- پر کردن خودکار سلول ها در اکسل
- جابجایی مقادیر سلول ها در اکسل
- افزودن سلول ها در اکسل
- حذف سلول ها در اکسل
- Redo و Undo در اکسل
- Relative References در اکسل
- Absolute References در اکسل
- عملگر های حسابی در اکسل
- پرانتز در اکسل
- قالب بندی اکسل
- تجزیه و تحیلیل داده ها
"این آموزش پر کردن در رشته حسابداری هم به همین شکل هست یا فرق میکنه؟؟"